=

Installatietechniek

Op het gebied van totaal installatietechniek heeft Elektige B.V. veel ervaring opgedaan en weet dit ook op de juiste manier in te zetten op een project. Dat betekent dat de werkzaamheden beter, voordeliger en doordachter worden uitgevoerd.

 

Er wordt rekening gehouden met alle soorten technische installaties die in een pand aanwezig zijn en al deze techniek wordt naadloos door ons op elkaar afgestemd. 

Wij kunnen de volgende technische installaties voor U verzorgen:

      1.       Elektrotechniek/netwerken

2.       Brandmeld/camerabeveiliging
 
3.       Toegangscontrole/intercom
 
4.       Werkbouwtuigkunde/loodgieterswerkzaamheden
 
5.       Koeltechniek/luchtbehandeling
 
6.       Technische dienst werkzaamheden
 
7.       Projectmanagement

 

Onze hoofd specialisatie in de techniek is Elektrotechniek

Van oorsprong zijn wij begonnen als elektrotechnische bedrijf voor laagspanning-installaties en bezitten, door 10 tallen jaren ervaring, hebben wij veel kennis en vaardigheden opgedaan betreffende uitvoering van deze werkzaamheden.

 

Dit betreft uiteraard ook, het aanleggen van data/computer-netwerken, toegangscontrole, brandmeld, ontruiming, camera, telefoon, beveiliging, intercom, muziek en alle soorten verlichtings installaties. 


Inspecties uitvoeren NEN1010 en NEN3140

Voor het uitvoeren van diverse inspecties, zoals bijvoorbeeld een NEN1010 en NEN-3140, bezitten wij de kennis en vaardigheden om de verschillende aandachtspunten van uw installaties in kaart te brengen en aan u te rapporteren. Kritische aandachtspunten zullen wij dan direct aan u doorgeven en ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk worden afgehandeld. 

 

Het uitvoeren van deze inspecties, en het daaruit volgende onderhoud zorgt ervoor dat uw installaties zo veel mogelijk in goede conditie blijven.